Auroravännerna

Medlem i Auroravännerna får 10% rabatt.
Rabattkod: AV2020

Välkommen in i gemenskapen bland likasinnade hos Auroravännerna. Här samlas passionerade stödmedlemmar från hela Sverige som ett stöd för Aurora Music och den klassiska musiken.

Det kommer att ge dig många oförglömliga möten i musikens tecken. Du får sitta med och lyssna på världsartister och solister när de repeterar och håller master classes. Du får träffa musiker ur ensemblerna på nära håll under festivalerna.

Auroravännerna är en mycket viktig och avgörande del av Auroras verksamhet. De utgör en kraftfull röst i samhället som bidrar till musikens utveckling. Dessutom breddar detta engagemang på många olika orter även utanför storstäderna. Årsavgiften bidrar också ekonomiskt till den ideella föreningens driftskostnader.

Extra bidrag/Donationer
För de som har lust och möjlighet så är vi förstås ytterst tacksamma för alla extra bidrag. Både stora och små. Allt räknas och betyder mycket för en verksamhet som vår med väldigt stor produktion men med liten budget. Om du har möjlighet till en större donation, vänligen ta kontakt med Ola Larsson.
Välkommen du också!

Årsavgift
– Enskild medlem 300 kr/år

Att bli medlem
Du blir medlem genom att registrera dig och betala in årsavgiften här

Nya medlemsskap som tecknas efter den 1 oktober gäller automatiskt även för hela det påföljande kalenderåret.

Medlemskap i Auroravännerna ger många förmåner

• 10% rabatt på alla Aurorabiljetter och Festivalpass. Rabattkod vid köp online: AV2020
• Förtur! – medlemmar får oftast erbjudande om köpa biljetter före andra.
• Möjlighet att gratis lyssna på ett stort antal repetitioner, seminarier, master classes
• Förmånliga specialerbjudanden via e-post direkt från Auroravännerna.
• Inbjudan till vänträffar, specialkonserter och möten med musiker.
• Regelbundna nyhetsbrev med information om verksamheten.

FAQ
”som medlem, måste jag gå på massa föreningsmöten?” – Nej, som stödmedlem har du inte förvaltningsrätt och blir därför inte kallad. Du är istället aktiv som konsertbesökare och/eller supporter

”förväntas jag som medlem att arbeta ideellt i något sammanhang” – Nej inte alls, däremot välkomnas ofta många medlemmar som vill att tex vara värdfamiljer, artistchaufförer, konsertvärdar och kommunikatörer, men som sagt helt frivilligt”